Eerste inloopmomenten Schothorst-Zuid goed bezocht

06-03-2024
406 keer bekeken

Bewoners van Schothorst-Zuid kunnen wekelijks op twee momenten langskomen om hun vragen over aardgasvrij stellen aan medewerkers van de gemeente. De inloopmomenten worden goed bezocht en leveren veel informatie op.

‘Er komt veel op je af. We lazen berichten in de krant over een warmtenetsubsidie en kregen een brief van de gemeente. Er waren al eerder plannen voor een warmtenet. Maar wat gaat er nu allemaal gebeuren in mijn huis straks en wat kost dat mij? Ik vind het ingewikkeld. Daarom is het fijn om mijn vragen even rustig aan iemand van de gemeente te kunnen stellen. Ik weet nu beter waar ik aan toe ben en wat me te wachten staat, ook al is nog lang niet alles bekend.’

Het is één van de reacties van bewoners van Schothorst-Zuid tijdens het inloopspreekuur in De Koperhorst.

Duidelijkheid voor jouw huis

De komende weken staan de medewerkers van team Aardgasvrij op woensdagochtend in De Koperhorst en op donderdagavond in De Hoeksteen klaar om vragen te beantwoorden, te helpen om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden en mee te denken over jouw huis. Ook kunnen ze meer vertellen over subsidie- en leenmogelijkheden.

Persoonlijke gesprekken

‘Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk bewoners geïnformeerd worden. De persoonlijke gesprekken zijn heel prettig. Ze leveren bewoners én ons als gemeente nieuwe inzichten op. Zo ontdekken we samen wat er nodig is voor een aardgasvrije toekomst in Schothorst-Zuid en de rest van Amersfoort’, zegt Jesper. Hij is één van de medewerkers van de gemeente die klaarstaat voor het beantwoorden van vragen. 

Inloopmomenten

Ben jij bewoner van Schothorst-Zuid? Je bent van harte welkom om langs te komen op de inloopmomenten:

  • Op woensdagen tussen 9.30 uur en 11.30 uur in de Koperhorst, Paladijnenweg 275 

  • Op donderdagen tussen 17.00 uur en 21.00 uur in De Hoeksteen, Klaartje Donzepad 59 

    De inloopmomenten zijn in maart, april en wellicht daarna ook nog te bezoeken. 

    Geen tijd of liever op een ander moment jouw vraag stellen? Dat kan ook hier, via telefoonnummer 14033 of mail naar samenduurzaam@amersfoort.nl

Alle gestelde vragen en gegeven antwoorden zijn te vinden op de webpagina Schothorst-Zuid aardgasvrij. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen